Θρίλερ δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις- Ψήφισε νωρίτερα ο Ομπάμα!

ImageΕλπίζοντας να ενθαρρύνει και άλλους Δημοκρατικούς, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, επισκέφτηκε την Πέμπτη το Σικάγο, όπου ασκεί τα εκλογικά του δικαιώματα και έριξε την ψήφο του στην κάλπη, περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε την Πέμπτη το πρακτορείο Ρόιτερς και το ινστιτούτο Ipsos, ο Ρόμνεϊ πήρε το προβάδισμα έναντι του Ομπάμα με διαφορά μόλις μίας ποσοστιαίας μονάδας (47% και 46% αντίστοιχα).  Αλλη δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ABC News και της εφημερίδας Washington Post, φέρνουν το  Ρόμνεϊ να προηγείται με 50% έναντι  47% του Ομπάμα.

Το BBC παρουσιάζει  δημοσκόπηση η οποία πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι σε 21 χώρες και δείχνει πως ο Μπαράκ Ομπάμα υπερψηφίζεται στο εξωτερικό, ενώ έρχεται στήθος με στήθος με τον αντίπαλό του, τον Μιτ Ρόμνεϊ, στις δημοσκοπήσεις που γίνονται στις ΗΠΑ, δύο εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές.

Η Γαλλία έρχεται πρώτη μεταξύ των χωρών που υπερψηφίζουν τον Ομπάμα, με 72% θετικές απόψεις γι’ αυτόν, ενώ το Πακιστάν είναι το μόνο που επιδεικνύει μια προτίμηση για τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s