15 πράγματα που θέλω να πω στην Ζωή Κωνσταντοπούλου

Του Βαγγέλη Μακρή, LIFO, 2/11/12

1.
«Έχεις σκεφτεί γιατί υπάρχει «Ο νόμος της σιωπής» και γιατί ποτέ δεν λέμε «Ο νόμος της λογοδιάρροιας»; Γιατί η «λογοδιάρροια» δεν υπόκειται σε νόμους. Ο καθένας λέει ότι θέλει»
2.
«Το να κρατάς το στόμα σου κλειστό όπου χρειάζεται δεν σημαίνει ότι είσαι βλάκας. Μπορεί απλά να έχεις αναπτύξει την ικανότητα να παρατηρείς καλύτερα από τους άλλους».
3.
«Μετράει περισσότερο μια ατάκα για τον κόσμο παρά μια ομιλία μιας ώρας. Δηλαδή: Tο «Μαζί τα φάγαμε» και το «Λεφτά υπάρχουν», ο κόσμος τα θυμάται ακόμα αν και κάθε φορά που τα λέει, ρίχνει μούντζες προς την κατεύθυνση της αρεσκείας του».

4.
«Αν θέλετε να κάνετε ντόρο μελετήστε τον…Πάγκαλο. Μιλάει με παύσεις, έχει μελετήσει στο σπίτι του τις ατάκες, ξέρει που ακριβώς θα χτυπήσει, είναι cool».
5.
«Επιμένω: Το πρόβλημα σας είναι η ατάκα. Ξεκινήστε με τα αποφθέγματα που κυκλοφορούν. Θα μάθετε στην πορεία».

6.
«Αλήθεια, όταν σας σήκωνε ο καθηγητής για το μάθημα της ημέρας, οι μαθητές σας έσπαγαν τα μολύβια τους μέχρι να τελειώσετε»;
7.
«Είναι η εποχή της ταχύτητας. Πρέπει να είστε σύντομη. Μια καλή άσκηση είναι η χρήση του twitter. Δείτε τους συναδέλφους σας».

8.
«Όμως όταν χρησιμοποιείται το twitter πρέπει να είστε προσεκτική. Είναι άτακτα παιδιά εκεί μέσα. Έτσι κάνουν για το επόμενο RT #asemas»

9.
«Είναι δύσκολο και το καταλαβαίνω. Όλοι σας συγκρίνουν με τον πατέρα σας. Μοιάζετε σαν να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους κάτι. Σπάστε την εικόνα. Φορέστε χαρούμενα χρώματα και χαμογελάστε συχνότερα».

10.
«Γενικά: Μην κάνεις τον βετεράνο όταν είσαι καινούριος οπουδήποτε»

11.
«Μην ξαναπείτε την λέξη «πείνα». Είδατε τι έγινε…»
12.

«Μην ζηλεύεται τον Τατσόπουλο και τον «θόρυβο» που κάνει με τις δηλώσεις του. Μάθετε από αυτόν. Ως συγγραφέας έχει περάσει ατέλειωτες ώρες σιωπής»

13.
«Κλέψτε την παράσταση: «Σήμερα δεν θα πω κουβέντα» πείτε από το μικρόφωνο της Βουλής. Θα έχετε κάνει μια μικρή αρχή για τα αποφθέγματα που θα ακολουθήσουν».

14.
«Είναι η εποχή των πράξεων. Πρέπει να γίνεται γνωστή για αυτές. Ότι και να πεις δεν μετράει».

15.
Τελος, δεν ξέρω αν πιστεύεται στο θεό. Βουδίστρια δεν είστε σίγουρα. Και δεν χρειάζεται να γίνεται. Δύσκολο…

Πηγή: http://www.lifo.gr/team/u653/33420

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s