Στελέχη του Καμμένου διέκοψαν ομιλία της Μαρίας Ρεπούση στα Χανιά

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το βιβλίο «Τα Μαρασλειακά 1925-1297» τα μέλη του κόμματος του Πάνου Καμμένου, σηκώθηκαν και άρχισαν να «επιτίθενται» λεκτικά στην κ. Ρεπούση φωνάζοντας για τις γνωστές αναφορές σε βιβλία της ιστορίας, οι οποίες είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και αμφισβητήσεων.

Τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων φώναζαν προς τη κ. Ρεπούση «είσαι… ανεπιθύμητη στα Χανιά» και «στην πατρίδα του Βενιζέλου δεν θα μείνεις παραπάνω από 24 ώρες». Μάλιστα από το πανδαιμόνιο που προκλήθηκε αποχώρησε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κώστας Χουρδάκης ο οποίος και επρόκειτο να παρουσιάσει το βιβλίο.

Τελικά, οι διαμαρτυρόμενοι έφυγαν και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ μίλησε η ίδια για το βιβλίο της, ενώ σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για βαθειά αντιδημοκρατική συμπεριφορά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η κ. Ρεπούση «ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις που πρέπει να μπορούν ελεύθερα να ακούγονται, αλλά αυτοί αντί να συμμετάσχουν στον διάλογο ήθελαν να τον εμποδίσουν».  Και συνεχισε sτο facebook:

“Μαυροφορεμένοι υπό την ηγεσία τοπικών υποψηφίων των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Χανιά προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την εκεί παρουσίαση του νέου μου βιβλίου τα Μαρασλειακά. Στάθηκαν απειλητικά στην είσοδο του κτηρίου και στη συνέχεια εισέβαλαν στην αίθουσα της εκδήλωσης και κραυγάζοντας με απείλησαν ότι δεν θα κλείσω 24ωρο ζωντανή στο έδαφος της Κρήτης. Ζήλεψαν όπως φαίνεται τη δόξα της Χρυσής Αυγής ενδεχομένως και τα ποσοστά της και έδειξαν το σεβασμό που έχουν για τη Δημοκρατία και τους κανόνες της.”

Leave a comment