Μανιτάκης προς υπουργούς: Θέλετε προσωπικό;

Με επιστολή του ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά από τους υπουργούς να αναφέρουν τις ανάγκες των φορέων και των υπηρεσιών τους σε προσωπικό προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία μετατάξεων και μεταφορών υπαλλήλων.  Σύμφωνα με τον Αντώνη Μανιτάκη οι άμεσες και επιτακτικές ανάγκες θα αντιμετωπιστούν με την με την προσωρινή τοποθέτηση προσωπικού σε οποιαδήποτε υπηρεσία ή φορέα του δημοσίου τομέα.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης υπογράμμισε τη σημασία της ταχείας υποβολής των αιτημάτων για την άμεση κάλυψη των αναγκών και την τοποθέτηση υπαλλήλων σε νέες θέσεις, θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες σε προσωπικό ΔΕ Διοικητικού σε υπηρεσίες που εξυπηρετούν άμεσα τον πολίτη. Επιπλέον σημείωσε ότι προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στις υπηρεσίες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ελλιπούς στελέχωσης, καθώς και στις υπηρεσίες που ισχύει πάγωμα προσλήψεων.

Στόχος αυτής της διαδικασίας, σύμφωνα με τον Αντώνη Μανιτάκη, είναι η αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος ανθρωπίνου δυναμικού με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Πηγή: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=187486&catID=11

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s