Σοβαρά μιλάς;

Του John Black

Η Ελένη Ζαρούλια, ο νόμος Ραγκούση και ο χρησμός του Γέροντα Πορφύριου που επιβεβαιώνει τα ανεπιβεβαίωτα

1) Αντισυνταγματικός κρίθηκε σύμφωνα με το ΣτΕ ο “νόμος Ραγκούση” για την ιθαγένεια. Ο νόμος μεταξύ άλλων προέβλεπε ότι “η πενταετής μόνιμη και νόμιμη διαμονή σε συνδυασμό με την 6ετή φοίτηση στο ελληνικό σχολείο αποτελούν στοιχεία επαρκή για να δικαιολογήσουν ένα πραγματικό και νομικό δεσμό του αλλοδαπού με την Ελλάδα και κατά συνέπεια τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας”. Αυτό προφανώς δεν άρεσε στον πρωθυπουργό που αποφάσισε να προσπαθήσει να μαζέψει τους ψηφοφόρους του που λάκισαν προς την Χρυσή Αυγή. Μάταιος κόπος.

2) Ο βουλευτής του Συριζα Ιωάννης Στάθας είχε πει από το βήμα της Βουλής: “Επειδή είμαι συνέχεια έξω στον δρόμο, όπως και πολλοί από εσάς, μετά το χτεσινό που άκουσα από τον Σόιμπλε, έβγαλα το εξής συμπέρασμα τελικά. Εκεί που περίμενα ότι οι πολιτικές θα την βρούνε από τον λαό, τελικά οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν αυτές τις πολιτικές θα την βρουν από τον κουτσό. Αυτό κατάλαβα εγώ.” Επειδή τον μούντζωσαν μέχρι και οι πέτρες βγήκε δημόσια να δικαιολογηθεί λέγοντας: “Εμείς στην επαρχία δεν το θεωρούμε προσβολή αυτό. Έκανα λογοπαίγνιο για το συγκεκριμένο άτομο γιατί διαφωνώ με τις πολιτικές του”. Χέσε ψηλά και αγνάντευε κύριε Στάθα μου.

3) Ο συνεργαζόμενος πια με Σύριζα (πρώην Πασοκ, πρώην ΔΗΜΑΡ) βουλευτής Ηρακλείου- καρδιολόγος (!) στο επάγγελμα Γιάννης Μιχελoγιαννάκης κρούει το κώδωνα του κινδύνου από το βήμα της Βουλής εννοείται, κάνοντας (και αυτός!) και λογοπαίγνια για την ομοφυλοφιλία. Σε έναν ιδανικό κόσμο ο άνθρωπος αυτός θα δούλευε στα μπαλέτα του Μάρκου Σεφερλή.

4) Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής (Θου Κύριε) Ελένη Ζαρούλια ζήτησε την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών από 18 χρονών επειδή “η σημερινή κατάσταση συνιστά «διάκριση» εις βάρος τους.” Αυτό το είπε η γυναίκα που το κόμμα (?) στο οποίο ανήκει πρεσβεύει ότι ο βασικός ρόλος της γυναίκας στην σημερινή κοινωνία είναι η τεκνοποίηση…

5) H εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο άρθρο που αποδεικνύει ότι η βροχή κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης πολιτών την ημέρα που ψηφίζονταν το μνημόνιο 3 ήταν έργο των νεοταξιτών (?). Το άρθρο επιβεβαιώνει χρησμός του γέροντα Πορφύριου.   Κλάψτε να ξεσπάσετε.

 

 

ΜΠΟΝΟΥΣ! 

Η Ελεύθερη Ώρα θυμάται το παρελθόν του Μάκη Βορίδη, όχι για να τον ξεσκεπάσει, αλλά αντιθέτως, για να τον ψέξει που δεν κουβαλάει πια τα ίδια μυαλά…

Πηγή: http://www.lifo.gr/guests/u5813/33679

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s