Τέσσερις φορές ανοίχτηκε το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ

Τη λίστα Λαγκάρντ «περιηγήθηκαν» συνολικά οκτώ φορές τέσσερις διαφορετικοί χρήστες πριν και μετά την αντιγραφή της. Συνολικά ανοίχθηκαν 58 αρχεία. Αυτό προκύπτει από την έρευνα που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, τα οποία περιλαμβάνονται στην έκθεση που διαβίβασε η ΕΛ.ΑΣ. στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες των της εφημερίδας «Τα Νέα», τρεις φορές εισήλθε σε συγκεκριμένα αρχεία χρήστης με τον κωδικό Windows User πριν από τις 8 Ιουλίου 2011, ημερομηνία κατά την οποία αντιγράφηκε το USB. Δύο φορές πριν και μετά τις 8 Ιουλίου 2011 σε συγκεκριμένα αρχεία εισήλθε χρήστης με τον κωδικό SO113601.

Μία φορά περιηγήθηκε τη λίστα χρήστης με τον κωδικό USERI στις 8 Ιουλίου 2011. Και δύο φορές εισήλθε σε συγκεκριμένα αρχεία της λίστα χρήστης με τον κωδικό Sofia, μετά την αντιγραφή του USB.

Τις επόμενες ώρες θα δοθεί στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής που προέρχονται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντίγραφο της λίστας. Τη λίστα, όπως έγινε γνωστό, δεν θα παραλάβουν οι βουλευτές της ΝΔ και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: «Τα Νέα»

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s