Χώρος διακίνησης το Αριστοτέλειο

Καταγγελία του Συνδέσμου Καθηγητών του ΑΠΘ

Τη δραματική αύξηση διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συνδέσμου Καθηγητών του ΑΠΘ καλώντας τις πρυτανικές αρχές να ζητήσουν την επέμβαση της πολιτείας.

«Η παρουσία χρηστών ναρκωτικών έχει αυξηθεί δραματικά στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης του ΑΠΘ και ιδιαίτερα μεταξύ του Αστεροσκοπείου, του Μετεωροσκοπείου και της Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Δίπλα μας διακινούνται ναρκωτικά ελεύθερα και τα διάφορα πάρτι συνεχίζονται κανονικά, με τα γνωστά προβλήματα που έχουν επισημανθεί ήδη από πολλούς συναδέλφους και τον ΕΣΔΕΠ» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επικαλούμενοι κινδύνους για την ασφάλεια των φοιτητών, αλλά και των ιδίων των μελών του διδακτικού προσωπικού, τα μέλη του Συνδέσμου Καθηγητών υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους: «Ο πρύτανης οφείλει να ζητήσει αμέσως τη βοήθεια της πολιτείας» καθώς «αν το δημόσιο Πανεπιστήμιο δεν εργαστεί για τη βελτίωση της εικόνας και της αξιοπρέπειάς του, θα εξακολουθήσει να απαξιώνεται και οι ευθύνες θα βαραίνουν εμάς. Την έσχατη ώρα κανένα δικό μας ψήφισμα ή αντίδραση δεν θα είναι αποδεκτά από την κοινωνία».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/235649/thessaloniki-horos-diakinisis-narkotikon-to-aristoteleio-panepistimio/#ixzz2X3FG3N7p

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s