Καμίνης: Ηθικός αυτουργός η ηγεσία της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Ερευνα διέταξε ο εισαγγελέας

Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου. Ο ίδιος ο δήμαρχος, μιλώντας στις πρωινές εκπομπές του Mega και του Σκάι, έδειξε ως υπεύθυνη τη συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ – ΟΤΑ έδειξε ως υπεύθυνη για την επίθεση.

Ο κ. Καμίνης χαρακτήρισε την επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ως «την πιο τρανή απόδειξη για τους επικίνδυνους δρόμους, στους οποίους οδηγεί η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ, τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση».

«Η ΔΗΜΑΡ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων. Τέτοιου είδους ενέργειες πλήττουν τη δημοκρατία, αλλά και το θεσμό της αυτοδιοίκησης. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας να αναζητήσει τους ενόχους, οι οποίοι, άλλωστε, έχουν ονοματεπώνυμο! Η ΔΗΜΑΡ εκφράζει την αλληλεγγύη της, αλλά και τη στήριξή της στον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος έχει γίνει κατ΄ επανάληψη στόχος επιθέσεων» υπογραμμίζει η ΔΗΜΑΡ.

Πηγή: ethnos.gr

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s