«Παρών» θα ψηφίσει η ΔΗΜΑΡ

«Παρών» θα ψηφίσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, στην ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής εναντίον της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει προβλήματα», δήλωσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Σήμερα τα συλλογικά όργανα του κόμματος θα αποφασίσουν για τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές της.

«Αυτή την ώρα που η χώρα διαπραγματεύεται με τους δανειστές, που βρίσκονται σε εξέλιξη κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα, στην οικονομία και σε κάθε περίπτωση στην κοινωνία, μία πρόταση μομφής δε θα προσθέσει τίποτε, αντίθετα θα δημιουργήσει, νομίζω, προβλήματα».
»Είναι γνωστές οι διαφωνίες μας, οι αντιρρήσεις μας, οι αντιπαραθέσεις μας με αυτά που κάνει η κυβέρνηση, αλλά, από την άλλη πλευρά, επαναλαμβάνω, τα συγκεκριμένα ζητήματα, η συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα δεν επιτρέπει τακτικισμούς από καμιά πλευρά», επεσήμανε ο κ. Κουβέλης.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s