Στήριξη Κουβέλη στην υποψηφιότητα Καμίνη για τον Δήμο Αθηναίων

1511521_780131698681853_741655458_nΜε τον Γιώργο Καμίνη συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος επισκέφτηκε τον Γ. Καμίνη στο δημαρχιακό μέγαρο της πλατείας Κοτζιά, εξήρε το έργο του νυν δημάρχου Αθηναίων, ευχόμενος καλή επιτυχία στον νέο αγώνα που δίνει για την επανεκλογή του.

Ο Φ. Κουβέλης είπε ότι η απόφασή του να επισκεφθεί τον Γιώργο Καμίνη στο δημαρχείο «είναι μία πράξη η οποία θέλει να καταδείξει την αμέριστη συμπαράστασή μας στον κ. Καμίνη, στους συνεργάτες του και στο αυτοδιοικητικό του ψηφοδέλτιο».
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι το γεγονός ότι ο Γιώργος Καμίνης υπηρέτησε και υπηρετεί την αντίληψη του κόμματος για μια χειραφετημένη τοπική αυτοδιοίκηση. Αναφέρθηκε στο έργο του στον Δήμο, ιδιαίτερα στο νοικοκύρεμα των οικονομικών και στην προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα δίχτυ προστασίας για τις ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επαίνεσε παράλληλα το δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έχει δημιουργηθεί επί δημαρχίας του Καμίνη και επισήμανε ότι ο δήμος κατάφερε να νοικοκυρέψει την πόλη, αλλά και να σηκώσει ανάστημα στις δυνάμεις που προσπαθούν να εκφασίσουν τη ζωή της πόλης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, από την πλευρά του, δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Φ. Κουβέλη για το έργο της δημοτικής αρχής και για το μεγάλο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί σε πέντε χρόνια. Υπογράμμισε, επίσης, ότι η τοπική αυτοδιοίκηση είναι φορέας αιχμής για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s